Órr dugulásra mit tudok használni? Ami nem szintetikus (novorin rhynó, nasivin stb) hanem ami otthon megtalálható
, én is igy vagyok vizszintesen totál dugulás akár mit teszek napi 3óra alvás, nappal jó de este az halál, orcseppet nem akarok mert függö voltam amit a dokim mondott 10évig használtam nasivint, ha használnék jó lenne, de nem akarok megint heti 1 dobozzal használni
tengeri só nem használ sterimar stb
Orrsövényműtét, bár az nem otthoni "szer".
Ha allergiás vagy, akkor sajnos az sem.
Nekem se vált be a tengervizes orrspray. Semmit nem használt.
9:56-os
én sem tudtam hogy az vagyok, elmentem fül órr gégészetre hogy már 10éve használom, ha kihagyom totál dugulás de egy csepp és már nincs dugulás, akkor mondta hogy a nyálkahártya rászokott és ha nem kap cseppet megduzzad, mondta 2hétig nem használom és vissza áll de lekaparom a falat, én egy hónapig kapartam a falat, mire jobb lett, de most megint dugul, és alternativát keresek
a másik "függő" vagyok
Párom horkolásra használ orrtapaszt. Ő azt mondja, hogy könnyebb tőle a légzése. Lehet, hogy kipróbálom. Veszíteni már semmit nem veszítek vele. Ha hülyeség, akkor is.
Ez tapasztalataid szerint is így van,m hogy ha leszokik az orrnyálkahártya róla, akkor vissza áll a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!