Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tavaly ősz óta folyamatos...

Tavaly ősz óta folyamatos torokfájásban, megfázás, torogyulladás gyötör. Van egy-két tünetmentes hét, aztán újra előjön. Mitől lehet ez? Allergia? Megfázás? Immunbetegség? Erős torokfájás, seljm, köhögés, stb.

Figyelt kérdés

Most is anbiotikumot kaptam, kedden, ma vasárnap még mindig tele az orrom és érzem (újra) a torkom. Mi lehet ez? Nagyon el vagyok keseredve, mitől lehet. kérdésem az lenne, járt e már így valaki és mi segített neki? A vérképem jó, azt is múlt héten nézettem meg.

Köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 10. 11:12
 1/1 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok, de én február óta. 4 féle antibiotikumot kaptam azóta. Tegnap újra hőemelkedés, ma orvos, aki elküldött laborba. Eddig 1-2 hét alatt rendbe jöttem, idén nekem sincs szerencsém. Sajnos nem tudok válaszolni a megoldásról, az én vérképem még nincs is meg.Keresni fogok a Google-ban immunerősítő lehetőségeket. Üdv.
2016. ápr. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!