Enyhe torokfájás, folyamatos orrfolyásra mit kell szedni?
Figyelt kérdés
1 nap alatt legalább 300 db papírzsebkendő.
Mit kell szedni?
Aszpirin, C vitamin és Septoforton felül kell még valami?
Ez sima megfázástól lehet vagy el kellett kapjam valakitől?
2013. szept. 19. 16:52
1/3 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy sima megfázás.
Vagy vírusos vagy bakteriális fertőzés van. És igen, ezt elkaptad, mivel a kórokozókat elkapni szokta az ember.
Ezek jók, amiket szedsz. Viszont ha besűrűsödik az orrváladék, akkor vegyél ACC-t is, mert az feloldja.
Viszont ha nem leszel jobban, vagy esetleg zöldes vagy sárgás lesz az orrváladék, akkor gyanús, hogy felülfertőződtél baktériummal és akkor már antibiotikum kell, szóval akkor már orvos.
2/3 kkriszti72 válasza:
Járvány van, nálunk is mindenki beteg a környezetemben, rengeteg citromos, mézes tea, napi 2 liter, a többi tökéletes, és hát türelem, klegalább 3-4 nap de eltarthat egy hétig is:-( Én is most lábalok kifelé belőle, nekem a coldrex tabletta jött be + c vitamin 2000 mg/nap, tea, orrspray, remélem tudtam segiteni, jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat!
Találtam coldrex-et bevettem egyet, de sajnos lejárt 1 éve!
Remélem nem lesz bajom tőle.
2013. szept. 19. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!