Bélférges lenne a gyerek?
A fiam 5 éves, és kb 3 hete panaszkodik köldök körüli hasfájásól. Más tünet nincs, se fogyás, se székrekedés, se hasmenés, nm viszket a végbél tájéka, és alvás zavara sincs. Rendszeresen van széklete, és nem látunk benn semmit. Viszont sok a gyomorsava
Ma elmentünk a dokihoz, és hozzá se nyúlt a gyerekhez, nem küldte el semmilyen vizsgálatra, nem kért székletmintát, s rávágta bélférges a gyerek, és 2 fajta gyógyszert irt fel neki (decaris, vermox)
S mikor kérdeztem mi van ha nem is férges, azt mondta nem baj, akkor is szedje be
Szerintetek????
Szerintem hallgass ránk az orvos helyett, mi sokkal jobban tudjuk diagnosztizálni a gyerekedet a leírásod alapján, mint az orvos aki látta személyesen és ismeri a kórtörténetét!
Most csak megerősítést vársz, hogy ne szedje a gyerek a gyógyszereket, igaz? Miért nem akarod a gyerekkel beszedetni amit az orvos mond, miért nem hiszel neki?
Hát mondjuk azért mert nem egyszer félrediagnosztizálta a gyereket. Sajnos akihez magánba elszoktuk vinni ő meghalt, a városban így csak z a doki maradt
A másik meg mondom nem is nyúlt a gyerekhez, meddig tartott volna kérni egy labort, vagy székletmintát?
S igen, ha nem is ez a baja, miért is szedessek vele ilyen gyógyszereket??
Köszönöm szépen kedves utolsó, én is gy gondolom.
Nagyon sokszor csinált ilyet,nem hiába vittük inkább magán gyerekorvoshoz. Tipikusan az az orvos ki a székből praktizál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!