Szekrekedes idegen helyen?
Nem tudom, h csinalja, de a ferjemnek csak itthon van szekrekedese. Ha a rokonsaganal van barmi esemeny, azon egeszsegi allapotunkon felülkerekedve minden körülmenyek között ott vagyunk, es ott az arca gyermekien önfeledt, rezzenestelenül nyugodt es a teste elernyedt. Na mindegy. ;)
Szoval itthoni praktikak: minel tömenyebb szilvale (d..m..ben is kaphato), esetleg szilvalekvar. Ra lehet keresni, melyik gyogyviz, de mindenkeppen sok folyadek. Sztem a hasra tornaszas (labemelesek) is segithetnek.
Kijön magától ha már ott van. Ha nem lenne érzés sem, akkor egy kis mozgás, sok folyadék és esetleg valami amire érzékenyebb a gyomrod (paradicsomszószos dolgok + tej, olaj, olajos étel stb.)
Nekem is mindig van 2-3napig ha a barátomhoz átmegyek, a 4.napon már tuti van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!