Tavaly ellepett az ekcéma, véresre vakartam az egész testem állandó hasmenés, puffadás - bőrgyógyász sokat idegeskedik, immun csökkenés elocom krém. Miért érzem ha ki tudnám fizetni a magánrendelést, a vizsgálatokat akkor vennének csak emberszámba?
nekem atiópiás dermatiszem van. olyasmi mint az ekcéma.
az vált be, hogy nappal tarom az önkontrollt, nem vakarózok. éjszaka meg kesztyűben alszok, hogy ne tudjak vakarózni.
a sebeim szépen húzódnak vissza. állandóan hidratálom a bőröm, az is segít.
az elocom krém rövid távon szuper, de sajnos hozzászokik a bőröd, utána meg anélkül kb élni nem tudsz. én nem ajánlom. évekig használtam(kb hetente 1-2x). nagyon jól elvékonyította a bőrt, pedig keverve használtam alapkrémmel. így inkább nem váltottam ki újra, hanem mint írtam kézrémekkel hidratálom a bőröm. meg amikor van időm, akkor shea vajat és egyéb természetes olajaokat használok.
amúgy ami a bőrgyógyászaton megy, az katasztrófa. időpontot nálunk több hónapra előre adnak. és ha el is mész, 4-5 órát kell várni, hiába van időpontod. és ha végre behívnak sem kapsz olyan hű de jó tanácsokat.
úgyhogy én is magánhoz fordultam. hozzá nem kellett annyit várni + segítőkészebb volt.. ez van, ezért fizetjük a tb-t:D de sajnos ez sok orvosra igaz. tudok olyat, aki sztk-n és magánon is rendel. hát ég és föld a viselkedése és a hozzállása a beteghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!