Mitől dagadt fel az állam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy pattanásos típusú lány. Ma délután vettem észre, hogy kezd dagadni az állam, gondoltam egy nagyobb pattanás. Éjfélre már az állam jobb oldala teljesen megkeményedett és megnőtt. Kinyomni nem lehet.. Mi lehet a probléma?2016. márc. 29. 01:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem sokminden lehet. Nem fáj valami? Bár orvos nem vagyok, de valamilyen allergia is lehet szerintem, vagy foggyulladás
2/6 anonim válasza:
Ez bizony pattanás:D Sajnos még a szerencsésebbek sem úszhatják meg mindig. Lehet hogy soha nem fogod tudni kinyomni, de ne eröltesd, hidd el meg fogja hálálni és nem lesz két hétig olyan az állad mintha lehorzsoltad volna. Magától elmúlik pár nap alatt.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem fáj.. Hanem úgymond égő érzés, főleg most hogy fekszem. De ugye próbáltam kinyomni, hátha.. És ezt a kemenyedést el tudom mozgatni :')
2016. márc. 29. 01:25
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 29. 01:26
5/6 anonim válasza:
Bőr alatti pattanás is lehet ilyen, ezt nem szabad nyomkodni én jódozni szoktam napjában többször és így visszamegy a duzzanat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2016. márc. 29. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!