14 évesen nagyon sok kávét iszok. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 14:19
1/5 Quatermain válasza:
Magas vérnyomás már tuti, de ha így folytatod szívroham vagy stroke is játszik.
3/5 anonim válasza:
Áruld már el, 14 évesen minek neked kávé? Nem hiszem el, hogy olyan fáradt lennél egész nap vagy annyira sokat dolgoznál, hogy a mindennapi alvást ne engednél meg, mert ha mondjuk 25 lennél, akkor már elhinném, de így nem. Igen, lehet, nem is kevés. Magas vérnyomás, érszűkület, korai öregedés, gyomorfájdalmak, hasmenés (bélműködési zavarok), ok nélküli izzadás, hirtelen álmosság-éberség hatása (depresszióérzés).
4/5 anonim válasza:
14 évesen nagyon nem kellene még. A gyomrodat és az szív és érrendszeredet tönkre teszi. (magas vérnyomás, gyomorgondok, érszűkület stb, amit leírtak).
Én 22 évesen sem iszom, 8 vagy több óra alvás és sport, ezerszer jobban érzem magam.
Ráadásul később nem lesz elég ennyi, folyton több kell majd a szint fenntartásához, hamar függő is lesz az ember, nehéz a kevesebbel és gyengébbel beérni.
5/5 anonim válasza:
Az a bögre 4deci legalább, ez borzasztóan sok! Én egy kis csésze (egy ujjnyi kávé a 1,5 dl-es csésze alján, a többi mind tej és cukor) utána is rosszul vagyok annyira felnyomja a vérnyomásom és hirtelen leesik utána, marja a gyomrom. Nagyon nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!