Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 19 évesen mennyi kávét szabad...

19 évesen mennyi kávét szabad inni egy nap?

Figyelt kérdés
És legkésőbb mikor szabad egy nap, hogy a kávéivás ellenére az ember késő este el tudjon aludni?
2015. dec. 12. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
este 6 után már nem szabad inni...egyszer láttam erről vmi dokumentumfilmet és azt mutatták ki a vizsgálatok hogy nem az a baj uogy nem tud elaludni ha valaki este kávét iszik,hanem éjjel sokszor nagyon rövid időkre felkel,amit talán észre sem vesz,de ez sokat ront az alvás pihentetőségén
2015. dec. 12. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
ÈN ha el akarok aludni, akkor egy órával elötte iszom egy kávét - utána annyira álmos leszek, hogy állva el tudnék aludni.
2015. dec. 12. 16:55
 3/3 anonim válasza:

Úgy tudom, hogy napi 2-3 adag kávé még rendben van, ennél nem nagyon kellene többet inni. Az, hogy kávé után ki mennyire tud elaludni szerintem egyénfüggő is, én pl ha iszok egy kávét délután 4-kor, biztos hogy nem alszom éjjel 2-3ig.

Tapasztald ki :)

2015. dec. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!