Pattanásos bőr, gyógyszer, mikor tapasztalatok?
Tegnap a bőrgyógyászom felírt 2 gyógyszert mivel csúnyán pattanásos az arcom.
Differin gél 1mg
Zineryt.
Így használom:
Reggel mikor felkelek megmosom az arcom szappanos vízzel, ez után szépen áttörlöm majd a problémás területekre felviszem a Zinerytet, ez rajta is van estig. Este fürdés után szokásos arcmosás, majd szintén a problémás területekre bedörzsölöm a Differint.
Ma van a második napja hogy ezeket a folyamatokat megcsináltam de még semmi látszat. De tényleg még semmi. Menjek vissza bőrgyógyászhoz vagy ez így a normális?
Két nap még semmi, hónapok kellenek ezekhez, mert legalább 1 hónap mire teljesen megújul a bőr.
Én Dalacin-T oldatot kaptam és teljesen rendbe tette a bőröm. Hatalmas, nem múló, kinyomhatatlan, gennyes pattanásaim voltak. Hormont is néztek, de nem az okozta, jobb ha te is megnézeted őket hogy azt kizárják elsőnek. Érzékenyek a szőrtüszőim és figyelnem kell hogy ne támasszam az arcom és rendszeresen át kell törölnöm a telefonomat. A cigi és a cola sem tesz jót a bőrnek. A cukorra sokaknak rosszul reagál a bőr, tehát érdemes azt is kipróbálni hogy elhagyod pár hétre a cukor tartalmú dolgokat, mert ha belső az oka (ételallergia teszt is jó lenne, lisztérzékenység is okoz ilyet) akkor kívülről SEMMIT nem ér a kenőcs!!
A kozmetikus akkor jó ha már amúgy rendbe van téve a bőr és néha elmész kitisztíttatni, esetleg szauna (nekem utóbbi sokat segít!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!