Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanásos bőr, gyógyszer,...

Pattanásos bőr, gyógyszer, mikor tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tegnap a bőrgyógyászom felírt 2 gyógyszert mivel csúnyán pattanásos az arcom.

Differin gél 1mg

Zineryt.

Így használom:

Reggel mikor felkelek megmosom az arcom szappanos vízzel, ez után szépen áttörlöm majd a problémás területekre felviszem a Zinerytet, ez rajta is van estig. Este fürdés után szokásos arcmosás, majd szintén a problémás területekre bedörzsölöm a Differint.

Ma van a második napja hogy ezeket a folyamatokat megcsináltam de még semmi látszat. De tényleg még semmi. Menjek vissza bőrgyógyászhoz vagy ez így a normális?

2016. márc. 24. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
annak meg mi értelme? Kb semmi.
2016. márc. 25. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Én Zinerytet használok , de nekem már egy alkalom után látszott eredmény. Csak azt nem értem , hogy a Zyneritet hogy lehet fel kenni nappalra , mikor ilyen hártyát képez a bőrön
2016. márc. 25. 07:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Két nap még semmi, hónapok kellenek ezekhez, mert legalább 1 hónap mire teljesen megújul a bőr.

Én Dalacin-T oldatot kaptam és teljesen rendbe tette a bőröm. Hatalmas, nem múló, kinyomhatatlan, gennyes pattanásaim voltak. Hormont is néztek, de nem az okozta, jobb ha te is megnézeted őket hogy azt kizárják elsőnek. Érzékenyek a szőrtüszőim és figyelnem kell hogy ne támasszam az arcom és rendszeresen át kell törölnöm a telefonomat. A cigi és a cola sem tesz jót a bőrnek. A cukorra sokaknak rosszul reagál a bőr, tehát érdemes azt is kipróbálni hogy elhagyod pár hétre a cukor tartalmú dolgokat, mert ha belső az oka (ételallergia teszt is jó lenne, lisztérzékenység is okoz ilyet) akkor kívülről SEMMIT nem ér a kenőcs!!

A kozmetikus akkor jó ha már amúgy rendbe van téve a bőr és néha elmész kitisztíttatni, esetleg szauna (nekem utóbbi sokat segít!).

2016. márc. 25. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
A Dalacin-T és a Zyndaclin ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza , klindamicin antibiotikumot. A dalacin egy külsőleges oldat , a zyndaclin pedig egy külsőleges gél. A kettő közül én a gélt javaslom mint leendő gyógyszerész , hiszen sokkal jobb belőle a hatóanyag felszabadulás , ezáltal a felszívódás , jobban penetrálódik a bőrben.
2016. márc. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!