Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek képes erre?

Hogyan lehetek képes erre?

Figyelt kérdés
Szeretnék éjjel úgy aludni, hogy ha fáradt is vagyok, egy általam választott időpontban ébresztő nélkül felébredhessek. Lehetséges ez valahogy? Hogyan?
2016. márc. 20. 02:03
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
Nem tudom, hogy másnál működik e, nálam a rendszeres egy időben történő ébredés automatikusan magával hozta, jó pár hónap elteltével óra nélkül is felébredtem 10-15 perc eltéréssel ugyanabban az időpontban. Szerintem az ember szervezete alkalmazkodik a szokásaink mechanizmusához, ez csak idő kérdése. Nagyapám viszont profi volt ezen a téren ő akkor kelt amikor akart, sőt ha azt mondta alszom egy órácskát szinte percnyi pontossággal így is történt, neki nem volt szüksége se órára se megszokásra.:D Sajnos már nem tudom megkérdezni tőle a titkát, régebben amikor kérdeztem viccesen azt mondta azért fiam mert én így akarom.
2016. márc. 20. 06:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem leginkább a telefon csörgésére kellene felébredni széken alvás után, de kb. tudom, h mikor csörög. De dolgozni viszont nem rendszeresen járok, hanem műszakba. Szóval egy hónapban lehet, hogy 3 éjszakám van, de lehet, hogy 20, így a rendszerességre nem építhetek.
2016. márc. 20. 07:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is bármikor fel tudok kelni,amikor szeretnék. Nekem ez kiskoromtól,így működik,de agykontrollos könyvekben olvastam,hogy tanulható. Nézz ezekben utána.
2016. márc. 20. 15:04
 4/5 Salx Narval ***** válasza:
Hát, nem tudom , hogy ebben az esetben segíthet e valami az ébresztőn kívül. 5-évig jártam én is 3 műszakba, az valami borzasztó volt számomra, sohasem tudtam megszokni. Felébredtem amikor alhattam volna és borzalmasan nehéz volt felkelnem amikor kellett, nekem a pokol volt az-az 5-év. (Ráadásul mindezt bagóért.:D).
2016. márc. 21. 02:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 2 műszakba járok. Vagy nappal vagy éjjel. :-D Én szeretem, csak az a fránya pihi ne lenne. Az ébresztő nem jó, mert van aki olyankor még pihenhet.
2016. márc. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!