Hogyan lehetek képes erre?
Figyelt kérdés
Szeretnék éjjel úgy aludni, hogy ha fáradt is vagyok, egy általam választott időpontban ébresztő nélkül felébredhessek. Lehetséges ez valahogy? Hogyan?2016. márc. 20. 02:03
1/5 Salx Narval válasza:
Nem tudom, hogy másnál működik e, nálam a rendszeres egy időben történő ébredés automatikusan magával hozta, jó pár hónap elteltével óra nélkül is felébredtem 10-15 perc eltéréssel ugyanabban az időpontban. Szerintem az ember szervezete alkalmazkodik a szokásaink mechanizmusához, ez csak idő kérdése. Nagyapám viszont profi volt ezen a téren ő akkor kelt amikor akart, sőt ha azt mondta alszom egy órácskát szinte percnyi pontossággal így is történt, neki nem volt szüksége se órára se megszokásra.:D Sajnos már nem tudom megkérdezni tőle a titkát, régebben amikor kérdeztem viccesen azt mondta azért fiam mert én így akarom.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem leginkább a telefon csörgésére kellene felébredni széken alvás után, de kb. tudom, h mikor csörög. De dolgozni viszont nem rendszeresen járok, hanem műszakba. Szóval egy hónapban lehet, hogy 3 éjszakám van, de lehet, hogy 20, így a rendszerességre nem építhetek.
2016. márc. 20. 07:07
3/5 anonim válasza:
Én is bármikor fel tudok kelni,amikor szeretnék. Nekem ez kiskoromtól,így működik,de agykontrollos könyvekben olvastam,hogy tanulható. Nézz ezekben utána.
4/5 Salx Narval válasza:
Hát, nem tudom , hogy ebben az esetben segíthet e valami az ébresztőn kívül. 5-évig jártam én is 3 műszakba, az valami borzasztó volt számomra, sohasem tudtam megszokni. Felébredtem amikor alhattam volna és borzalmasan nehéz volt felkelnem amikor kellett, nekem a pokol volt az-az 5-év. (Ráadásul mindezt bagóért.:D).
5/5 A kérdező kommentje:
Én 2 műszakba járok. Vagy nappal vagy éjjel. :-D Én szeretem, csak az a fránya pihi ne lenne. Az ébresztő nem jó, mert van aki olyankor még pihenhet.
2016. márc. 21. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!