Megkarmolt egy azt hiszem kóbor macska. Lehet valami bajom? :S
Figyelt kérdés
A kezemen karmolt meg, megmostam, de még fáj. Félhetek valamitől? :S2010. ápr. 3. 17:15
1/5 anonim válasza:
Nyugi, nem kell félni! Csak kend be a kezedet. Nem lehet, hogy macska leszel. :D
2/5 anonim válasza:
barátnőmmel is ez volt: az rovos ráerőltette a veszettség elleni otlást. pedig a saját macskája volt, de a karmolás után 1 nappal meghalt. (elütötte egy kocsi) és azt pampogták neki hogy azért halt meg mert veszett votl, azt közbe kocsi...mind1, szerintem ha kóbor volt, akkor lehetett evszett amikor emgkarmolt...szal. veszett vaaagy. xD nem dehogy. talán.
4/5 anonim válasza:
Veszett egy karmolástól nem leszel, viszont bármilyen fertőzést elkaphattál. Fertőtlenítsd a kezed, vegyél a gyógyszertárban sebfertőtlenítő oldatot!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam. :D Csak még eddig nem volt ilyen "élményem". x)
2010. ápr. 3. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!