Mit tegyek a körömrágás ellen?! Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok és már nagyon le akarok szokni. Van ilyen keserű izű körömlakkom is ami direkt erre való,de ha elfelejtem már egy nap után bekenni akkor lőttek..meg amúgysem csinálhatom azt örökké. Tudom,hogy rengeted ilyen kérdés van. De szerintetek ha elmegyek műkörmöshöz és megmondom neki h rakjon rá valami porcelánt vagy valami,de rövidet akkor az nem lenne gáz vagy egyátlán rá lehet tenni valamit? Amúgy ismerősöm és pasi de nem is ez a lényeg mert jóban is vagyunk,de ez nem lenne gáz? 😏 Valaki segítsen! Köszi2016. márc. 19. 20:56
2/4 A kérdező kommentje:
de az nem jó,egésznap nem hordhatom
2016. márc. 19. 21:38
3/4 anonim válasza:
Dehogy lenne gáz :) porcelánból szépen megépítik neked. Kérj rövidet, természetes formát, észre sem fogják venni, hogy nem a sajátod, ha szépen van megcsinálva. Nagyon sok körömrágós válassza ezt a megoldást.
A körömrágás elleni lakkal igazad van, plusz ha rágod az sem fog érdekelni ha rossz az íze.
4/4 A kérdező kommentje:
És rá tudják rakni mégha nem is hosszú? 😏
2016. márc. 22. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!