Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kitörölni a...

Miért nem tudom kitörölni a fenekem székelés után?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy nekem világ életemben nehezen ment a szarás. Nem arra gondolok, hogy erőlködnöm kell, vagy, hogy fáj, hanem arra, hogy darabokban jön ki a cucc, így nálam sokáig is tart egy-egy trónolás. Ráadásul a fenekem mindig tiszta szar, már bocsánat. Hiába törlöm, akár egy egész gurigát is elhasználhatnék. Kezdetben el is használtam, a wc papírt a hatékonyság kedvéért pedig mindig bevizeztem. Egy ideje már (azért elég régóta) nem törlöm a fenekem, hanem mosom. Zuhanyrózsával. Otthon úgymond könnyen megoldható a dolog, mert egy helységben van a kád és a zuhanyrózsa a wc-vel. Viszont itt is időigényes azért a dolog. Tehát nálam a szarás idegen környezetben szinte kizárt. Mikor úgy egy évig albérletben laktam az egyetem miatt, akkor is elég nehézkesen tudtam megoldani a dolgot, mert ott külön volt a wc meg a fürdő, ráadásul nem is egymás mellett voltak. Tehát úgy kellett ütemeznem a dolgokat, mikor többen is ott aludtunk, hogy pont fürdés, vagyis zuhanyzás előtt kellett elmennem vécézni.

Nagyon nagyon ritkán (évente egyszer-kétszer) sikerül gyorsan kakilnom, és akkor általában egybe kijön, és törölnöm is alig kell! De ez nagyon ritka.

Tehát a probléma adott, szerintetek mi állhat a hátterében?

2016. márc. 18. 21:28
1 2
 11/12 Anton Chigurh ***** válasza:
100%
Soha többé nem olvasok gyakorikérdéseket vacsora közben! :D:D Amúgy nekem sem lenne elég még 2 km papír sem. Valahogy ki kell tapasztalni a technikát, hogy ne legyen féknyomos a gatya. :D
2016. márc. 25. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Google beütni: végbél zárósási problémák.

Mondta a doktor néni aranyerem van.

Papírt nékem is 4-5 perc múlva ismét használni kell.

2016. márc. 25. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!