Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudom kitörölni a...

Miért nem tudom kitörölni a fenekem? Már vagy tízszer kitöröltem de még mindig véres/kakis a papír

Figyelt kérdés
Gyakran szokott véres lennia apípr, de nem is foglalkozok vele. Csak most egyszerűen nem tudom kitörölnia fenekem. Mitől lehet ez? Gyanakodjak komolyabb betegségre? Pl colitis?

2012. jún. 4. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha friss vét látsz a papíron, inkább aranyérre, vagy végbél berepedésre gyanakodjál. Mosd meg a feneked, és lehetőség szerint kend be körömvirág krémmel, vagy használj Reparon kenőcsöt, vagy kúpot.
2012. jún. 4. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem tudod rendesen kitörölni, mert van némi kitüremkedés, és a redők között marad némi széklet, a sok törlés miatt meg csak fokozódik a vérzés. Én is azt mondom, hogy a mosás lenne célszerűbb és hatékonyabb, lehetőleg hideg vízzel, az aranyér nem szereti a meleget, krémezd és próbálj kevesebb fűszerest enni, alkoholt inni, az orvos meg tényleg nem ártana, ha látná most már.
2012. jún. 4. 10:39
 3/5 A kérdező kommentje:
ma már 3-szor voltam wc-n és a papíron nagyon picike apró fekete pöttyök talán gömb alakúak voltak, de rengeteg. Ez mi lehet??
2012. jún. 4. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán mák... ???
2012. jún. 4. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg alvadt vér? :/ Menj vele orvoshoz!!!
2012. jún. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!