Gáz szagot érzek és fáj a fejem kezdek szédülni. Mi történik?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 14:51
2/21 anonim válasza:
Zárd el a gázt azonnal!És szellöztes ki!És szerintem mielött bekapcsolnád nézzesd át!
3/21 anonim válasza:
2.-ik vagyok!
De szerintem kamu kérdés!Még 6 éves fiam is tudja hogy ez életveszélyes!
4/21 A kérdező kommentje:
de nem tudom h. honnan jön a gáz...
2008. szept. 21. 15:04
7/21 anonim válasza:
Mindenféleképpen zárd el a gázt vagy ha panelban laksz akkor szólj ott a portásnak vagy valami.Az ablakot meg nyisd ki
8/21 anonim válasza:
Az már gáz, lehet csőtörés, v. repedés is!
Nyiss ki mindent amit lehet, ne okozz szikrát!!!
Hívd ki a gázosokat, ha szükséges ők elzárják az utcán a kis kerekfedelű négyzet keretű aknafedő alatt található bekötőág-főcsapot! Ha szellőztetés mellett is nagyon érződik, ideiglenesen hagyd el a házad, helyezd biztonságba a családtagokat (és állataid, ha vanak),mig meg nem találják a szivárgás okát és ki nem javítják.
9/21 anonim válasza:
mi történik?ha nem mész ki a házból meghalsz!!hivd a tigázat,de az utcáról!!
10/21 anonim válasza:
Mivel délután tetted fel a kérdést, gondolom már megoldódott.. De azt tényleg elég nehéz elképzelni, hogy valaki gáz szagot érez, szédül, és ahelyett, hogy ablakot nyitna és gázszerelőt hívna leül a gép elé, és megkérdezi a gyakorikérdések.hu-n, hogy mit csináljon... Ha így tettél nem a legjobban reagálsz vészhelyzetben.. Na mindegy, nem piszkálni akarlak, csak máskor ha ilyn van igyekezz gyorsan cselekedni. Menj a friss levegőre, a lakásban szellőztess ki, ne gyújts tüzet, és hívj szerelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!