Timea270 kérdése:
Hogyan tudom gyorsan elalítani a csuklast?
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 19:08
11/16 anonim válasza:
Anyám meg a tesóm azt szokta, hogy a bal kezébe veszi a poharat, és iszik 9 kortyot. Nekik mindig elmúlik tőle, nekem 10-ből 5-ször kb.
12/16 anonim válasza:
Egy evőkanál citromlé. Ez már többször bejött.
13/16 anonim válasza:
Nekem ez a tuti módszer vált be: 3 korty folyadék pohárból, de nem a normál módon, hogy felhajtod, hanem előre hajolsz és a pohár másik oldaláról iszol (tehát nem a feléd eső részéhez teszed a szádat, hanem a túloldalhoz).
14/16 anonim válasza:
Néhány korty hideg vizet iszok vagy ha nem segít akkor forrázok kaprot és elkortyolom.A kapor teát mondta nekem valaki és sokáig nem próbáltam,majd egyszer rá kényszerültem mert nem akart el állni a csuklásom,azonnal segített azóta használom
16/16 anonim válasza:
Nekem általában az válik be ha lassan iszok egy pohár vizet és az egyik kezemet felemelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!