Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom gyorsan elalítani...

Timea270 kérdése:

Hogyan tudom gyorsan elalítani a csuklast?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 19:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

lélegzet visszatartás + hanyattfekvés.

Amúgy nincs biztos módszer.

2016. márc. 17. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
én 10évente csuklok, tegnap 5 perc csuklás után poénból megnéztem egy retroshock ot, esküszöm rögtön elállt.
2016. márc. 17. 19:13
 3/16 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, nincs kompetenciám, nem tudom a tutit. Nálam egy dolog szokott segíteni. Rögtön az első csuklás után, mindent abbahagyok és 5 percig rákoncentrálok a légzésemre (100%-ban). Ugyanis a csuklás önkéntelen reflexszerű folyamat. A rákoncentrálással valahogy el lehet venni a reflex-szerűség elöl a teret.
2016. márc. 19. 08:23
 4/16 DEEE_mlg válasza:
Nálam az mindig működik hogy fogok egy pohár üdítőt és nem egy húzással hanem levegővétel nélkül szakaszosan megiszom.
2016. márc. 19. 19:32
 5/16 anonim válasza:

A helyes legegzetvetellel lehet elallitani a csuklast, mert ez a dolog úgy jön létre, hogy a rekeszizom és a bordanak az izmai osszezavarodnak és nem tudják, hogy most felemelkedés vagy lesuljedjen és ezzel csuklast jön létre. Én nekem a legjobb és leghatekonyabb módszerem, ha kicsi kortyot iszok. A víz így segít a helyes légzés helyreallitasara.

Ui: én vagy 3. vagy 1. se csuklok és nagyon idegesítő, de ez a módszer bevalt.

2016. márc. 19. 20:10
 6/16 anonim válasza:

Érdekes, a korty vízes dologról bár tudtam, de többször nem segített már nekem. Illetve kell legyen kéznél iható víz.

Annak viszont örülök, hogy a helyes légzés másnak is bejön. Ráadásul mindig "kéznél van". :)

2016. márc. 20. 07:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Mély levegőt veszel,

Benntartod amíg bírod majd kifújod és utána kicsiket lélegezve vedd a levegőt pár másodpercig.

A vizivás fölösleges, hiszen annak is az a lényege, hogy közben visszatartod a levegőt.

2016. márc. 20. 11:06
 8/16 anonim válasza:

A leggyorsabb módszer, melyre nincs magyarázat mégis működik:

1. fogj egy pohár vizet a jobb kezedbe

2. emeld fel a bal kezed a fejed fölé, mintha jelentkeznél

3. igyál 1 vagy 2 kortyot a vízből

Azonnal megszűnik! Próbáld ki!

2016. márc. 21. 19:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagymamám mesélte, hogy a nővérére olyan csuklásroham jött rá, ami két hétig kínozta folyamatosan. Minden létező praktikát kipróbált, de mégsem segített. Volt egy vajákos asszony a szomszédban, a végén Ő segített neki. Egy erőlevest kellett készíteni 1kg marhahúsból úgy, hogy teljesen szétesett, ruskósra kellett főzni a húst - több, mint tíz órán keresztül készült. A végén ezt a "szaftot" kellett bekanalaznia. Ettől elmúlt végleg a roham. Senki se tudta a mai napig megmondani, hogy miért, de ez az egy dolog valóban működött. Ma gondolom izomlazító gyógyszerekkel értek volna célt az orvosok. Arra gondolok, talán valami ásványi anyag hiánya okozhatta a rohamot, ami a szétfőzött húsból hatékonyabban, nagyobb koncentrációban felszívódott - minden esetre érdekes...
2016. márc. 22. 07:02
 10/16 fjodor válasza:
Nekem ez mindig tutira bejött: Egy teáskanál kristálycukrot szájba venni, és a fogak között elropogtatni. ( Nem vicc!) Ki lehet próbálni!
2016. márc. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!