Mennyi folyadékot (és mit) isztok naponta?
Úgy tudom kb 3 litert kéne meginni, de nekem van amikor fél litert sikerül. Egyszerűen nem vagyok szomjas.. Volt pár olyan nap, amikor leerőltettem a 3 litert, de aznap alig ettem, és már hányingerem volt a víztől meg az innivalótól. Kíváncsi vagyok mások miből mennyit isznak meg egy nap.
17/L
Vizet vagy teát,általában 2-2,5l-t iszok egy nap.Délelőtt fél litert vagy annyit sem(suliba nem igazán tudok inni) de délután sokat iszok.
Ritkán iszok üditőt (kb. hetente 1-2x).
15L
én is alig iszom...sőt valamikor egész nap nagyon max fél liter van meg :S és ez ijesztő mert nem szabadna...
viszont van olyan nap is amikor annyira igénylem a folyadékot hogy az már meglepő...de 3 litert nem iszok meg soha...max másfelet...szerintem ennyi még mindig jobb mint a fél liter...szóval próbálj meg te is másfelet meginni:) nekem itthon 3 dl-es poharam van,és ha belegondolunk hogy abból ha megiszok egész nap hármat akkor az már majdnem egy liter...szval nem olyan nehéz azt
De inni muszáj: mert száraz lesz tőle a bőr,és nem teljesen egészséges folyadék nélkül élni...főleg hogy most melegszik az idő..én néha már szédülök és akkor "belém nyomnak" o.társaim egy csomó vizet
tehát sajnos én is úgy vagyok vele mint te ezzel :/ nem vagy egyedül:(:)
Én 1-2 liter között szoktam, általában gyümölcsleveket, meg teát, ásványvizet, ritkán csapvizet is,nekem 4 litert is meg kéne innom mert olyan gyógyszert szedek ami kiszárítja a szervezetem, de nem vagyok szomjas ennyire, én sem bírok többet inni.
20f
1-1,5 litert iszom naponta, gyümölcslevet, teát, vizet, néha kóla, ilyenek.
téves az a megállapítás h mindenkinek kötelező a 3 liter. a szervezet egyéni igényeket állít fel. és jelez, ha nem elég neki a folyadék. pl száraz bőr, lilás karikák a szem alatt, gyakori fejfájás, ilyenek.
ha neked semmi bajod, akkor neked egyszerűen nemkell 3 litert meginnod. nemte vagy az egyetlen.
2 liter szénsavmentes ásványvizet+ fkb fél liter csapvíz+ reggel két pohár tej+este 2 pohár tea+ levesek+gyümölcsök
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!