Napok óta egyre jobban fáj a térdem! Mivel gyengíthetném a fájdalmat?
Krémre gondoltam esetleg...
Idáig csak időjárás változáskor fájt,de gyengébben,most pedig 1 hete folyamatosan.
A 4.en lakunk,állandóan cipekedek,mert van egy 10 kilós kisfiam is,plusz a szatyrok.
Pár hete elkezdtem futni is,fájhat ezektől???
(bár 5 éve lakunk itt)
Feltétlenül hagyd abba a futást, mert attól tönkremegy a térizület - ezért a lelkiismeretesebb orvosok lebeszélnek róla mindnkit, a többiek meg inkább javasolják, mert úgy jó sokáig több betegük lesz.
Tartsd melegen a térded, ne eröltesd és az ünnepek után menj orvoshoz, ha nem javul.
Bocs, de meg kell kérdeznem: van túlsúlyod?
Az első válaszoló meg igen elfogult szubjektív választ adott.
ha tehetném,kihúzatnám,de azért kösz a felemelő hozzászólást:(!
karácsony óta 3 kg van rajtam,azért kezdtem el futni és fitness terembe járni(178 cm,30 éves,2 gyerekes anyuka vagyok)
Az elsö vagyok: nem elfogult, szubjektiv vélemény, csak nem MO-on élek, és itt már meg javasolják senkinek sem az orvosok a futást, hanem a tempós sétát, éppen, emrt rengeteg embernek ment tönlre a térde emiatt.
A futás és a gyaloglás közt ugyanis az a külnbség, hogy amig a gyaloglásnál a testsúly egész idö alatt a két lábon megoszlik, addig a futásnál a legtöbb idö alatt csak az egyik lábon van, (gyakorlatilag az egyik lábról aasikra ugrik) és amikor a lépö láb leér a talajra, akkor az egész testsúly a térdizületre ütödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!