Ti hogyan vészelnétek át ezt az időszakot? Nagyon kivagyok.
A történetem annyi, hogy 28 éves kétgyerekes nő vagyok. 3,5 ill 4 hónaposak a gyerekeim.
Több hete tartó alhasi panaszok miatt melyek egyre rosszabbak lettek elkezdték a kivizsgálást.
Én már felállítottam a legrosszabb diagnózist, amire ugyan vannak utaló jelek, de lehetnek más nem halálos betegség tünetei is.
Konkrétan a vastagbelemben van gond, az ultrahangon mérsékelten megvastagodott bélfalat jegyeztek fel, a többi belső szervem egy epekő kivételével rendben van.
4 hét múlva lesz béltükrözésem, de nagyon ki vagyok borulva.
Hajnalban felébredek és lebeg a szemem előtt a diagnózis, a halál, a félelem.
Mivel szinte egész nap érzek fájdalmat, ezért nem tudok másra gondolni.
Fogytam is egy ruhaméretet, bár volt miből, mert kb 12-15 kg felesleg volt rajtam. Alig van étvágyam, ahhoz képest,hogy amig nem volt ez szinte egész nap nassoltam és ettem.
Vérképem,vizeletem rendben van.
Úgy érzem depressziós vagyok, s bár mindenki biztat, én nagyon félek.
nincsen mellé hasmenésed, véres székleted, puffadás, vagy bármi egyéb?
lehet gyulladásos bélbetegség is.
nekem is volt fájdalmam, illetve a székletem sem volt rendben, aztán amikor a gasztroenterológus vizsgált, felkiáltott, hogy te jó ég, mennyire görcsösen kemény a szigmabelem, és be van gyulladva az UH alapján is, mert megvastagodott a bélfal. diétáztam, aztán elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!