Ez normális ennyi idő után?
Figyelt kérdés
sziasztok!
kisfiamat másfél évvel ezelőtt egyik éjszaka megcsípte valami a szája! szélén. feldagadt neki, akkor ügyelet, kaptunk rá fenistilt stb. Amikor lement a dagadás, akkor láttuk a csípés helyét. Most másfél évvel később, a csípés helye még mindig látszik, egy pötty formájában a szája szélén. Nem tudom, mi lehetett a tettes. Ahogy vissza emlékszem, ahol kiskoromban engem a méhe csípett meg, nagyon sokáig látszódott egy piros pötty, és felnőtt koromban múlt el.
Szerintetek normális az, hogy ennyi idő után neki is látszik a szája széjén a "behatolás" helye ? :)
válaszokat köszi
2016. márc. 11. 18:30
1/1 anonim válasza:
Igen, még normális, gondolom, csak a nyoma látszik. Nincs már pici duzzanat sem, be sincs gyulladva, ez bizonyára el fog mulni.Persze, azt tudd meg, hogy mi csipte meg, hiszen a lakásban nincs nagy rovarforgalom.Én kizárnám a méhet is, de ezt te tudod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!