Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudok akkor felébredni,...

Hogyan tudok akkor felébredni, amikor szeretnék?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok ébresztőóra nélkül akár fél, akár 1,5 akár 3, vagy akár 12 óra alvás után is akkor ébredni, amikor elterveztem? A munkám miatt szükség volna rá. Ha erre nincs módszeretek, akkor hogyan lehet ébren aludni?

2016. márc. 4. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:

ebben valami különleges van?!

én Pl délelőttösben, 5kor kel kelnem, és jóideje ébresztőóra nélkül kelek fel. 4:55-5:00 között

de bármikor alvás előtt ha elképzelem hogy ekkor és ekkor kell kelnem akkor felkelek.

2016. márc. 4. 01:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen. Ebben az lenne a különleges, hogy ha éjszakás vagyok, van "lehetőségem" aludni egy-két órát. De ha csörög a telefon, akkor nem árt felébredni, ha munka van, akkor sem árt elvégezni. Nos eddig ilyen pihenésre nem nagyon volt lehetőségem, és ha a többiek is csukott szemmel néznek, nekem is nehezebben megy az idő. Ezért én is szoktam pihenni, de előfordul, hogy elalszok. Ezt szeretném kiküszöbölni, de ha elképzelem, hogy fel akarok kelni, akkor is megesik, h ha munka van, épphogy felkelek, vagy fel se kelek. Most ez még nem olyan nagy probléma, de később az lesz.
2016. márc. 4. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!