Ilyen végbélnyilás tájéki panaszokkal hova kell fordulnom?
Figyelt kérdés
Székletürítés után égető, csípő érzést érzek a végbélnyilásomnál de csak ha lágyabb a székletem, ha kemény akkor nem, illetve a végbélnyílásom fölött és a heréim alatt néha viszket és piros ott a bőr, mitől lehet ez?2016. márc. 3. 20:36
1/10 anonim válasza:
Nincs kiszáradva,nem irritált a bőr? Neogranormonnal kenegesd,am fogalmam sincs milyen dokihoz kell vele menni.
3/10 anonim válasza:
Végbéltájéki problémákkal proktológushoz kell menni. Nem hiszem, hogy ez súlyos, de kellemetlen lehet, és valószínűleg orvosolható.
4/10 anonim válasza:
Sebészet foglalkozik a végbél problémáival. Előfordul, ők adnak beutalót proktológushoz, de vannak olyan helyek, ahol nem kell beutalót kérni proktológushoz, mert egyből tudsz idemenni. Azért kérdezz rá, mert lehet, időpont kérése is szükséges.
5/10 A kérdező kommentje:
csak privát proktológust találtam, 15000ft-nélkül szóba se áll velem
2016. márc. 3. 20:50
6/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen kétes esetben a háziorvoshoz kell menni. Ő megmondja milyen betegség ez, és szükség esetén ad beutalót is.
7/10 anonim válasza:
na nekem is volt, étel allergia szerü dolog vagy savtultengés miatt, szóval ha van más emésztési panasz is érdemes kivizsgáltatni..
8/10 anonim válasza:
Én a Reparon kenőcsöt ajánlom, mert fenol (karbolsav) van benne. Különösen bélhurut esetén fordul elő a jelzett eset, amikor a bélbaktériumok túlszaporodása miatt sok a bélbaktériumok által termelt emésztő exoenzimek mennyisége, ami kikezdi a nyálkahártyát, a szétkent baktériumok meg tovább szaporodnak, most már a testfelszínen, párás melegben. Használj bidét, most meg székelés után az alfeled és használj kevés Reparon kenőcsöt.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!
2016. márc. 3. 20:55
10/10 anonim válasza:
Házi orvos,majd az oda utal ahova kell .Igy ki lehet hagyni a drága magán orvosi vizsgálatot is .Lehet hogy nincs a körzetedben ilyen szakorvos,majd küld oda ,ahol van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!