Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig sápadt?

Miért vagyok mindig sápadt?

Figyelt kérdés

Ősszel,télen,tavasszal sápadt az arcom míg a többi testrészem viláágosbarna, csak az arcom mindig falfehér?

Mitől lehet ez?

Mit tehetnék ellene?

2010. ápr. 1. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

szia:)

azért szerintem, mert az arcon más a bőrünk:)

ha egy icipicit rászoliznál, lehet jobban éreznéd magad a bőrödbe, sokszor elég egy lágy kis barna szín:)

vagy használj pirosítót, azzal üdébb hatású lesz az arcod, de ne hazsnálj belőle túl sokat, csak épp egy kicsit:)

amúgy ha nincs semmi panaszod, tehát nem szoktál szédülni, nem fáj sokat a fejed, akkor nem lehet semmi baj, de ha mégis, akkor érdemes elmenni orvoshoz, de szerintem erről nincs szó:)

remélem segítettem:)

2010. ápr. 1. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom kb. Sápadt vagyok én is, pedig alapból a bőrszínem kreolos, de az arcom valahogy mégis más... Akárhányszor mentem dokihoz, ő is mindig megjegyezte, hogy milyen sápadt vagyok, biztos valami bajom van, aztán elküldött vérvételre, ahol kiderült, hogy van valamilyen "máj betegségem", de ez olyan elenyésző egy dolog, hogy betegségnek sem nevezhető, és ettől van az, hogy sápadt vagyok. Ebben a "betegségben" átlagosan minden negyedik ember szenved, de nem tudnak róla, mert ez nem egy olyan dolog, aminek különösebb hatásai, következményei lehetnek. Szóval szerintem lehet, hogy neked is ez a bajod, de ez most csak egy tipp, ehhez vérvétel kell, hogy az ember megtudja, és hát egy doki és rá kell kérdezni, mert nem mindig szólnak róla, mert ez semmiség. De amúgy ha kicsit megcsipkeded az arcodat, akkor máris élettel telibb lesz, meg a pirosító is jó ötlet vagy a megfelelő alapozó, de személy szerint a szolit én nagyon ellenzem még kis mértékben is, de ez meg csak magánvélemény:D
2010. ápr. 1. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az egész bőrőm sápadt,az arcom meg még inkább.Tiszta sápkoros vagyok,
2010. ápr. 1. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is tök sáokoros vagyok,de az orrom meg vörös,vicces
2010. ápr. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!