Miért vagyok mindig sápadt, ha a vérképem teljesen rendben van?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vérszegény, sőt, a hemoglobin szintem majdnem magas is. Minden más érték is rendben van, teljes vérkép volt, mert műtéthez kellett.
Ha nem vagyok vérszegény, akkor mitől lehetek sápadt? Őszintén szólva elég idegesítő, hogy mindig mindenki azzal jön, hogy miért vagyok ilyen fehér, rosszul érzem magam? És egyébként is zavar. Hiába futok 10 km-t is akár, akkor sem pirosodok ki, hanem még fehérebb leszek.
Egyébként nem fehér a bőröm, nyáron nem égek le soha, gyorsan barnulok, a hajam sötét színű, a szemem zöld.
Kb. 3-4 éve vagyok ilyen sápadt.
2010. nov. 10. 14:40
1/2 anonim válasza:
Ha nem vagy egeszseges, akkor ez termeszetes, mivel valamilyen betegsegnek a kisero tunete is lehet.
Vagy pedig vitamin hiany okozza pl.
2/2 A kérdező kommentje:
De egészséges vagyok, a műtétemnek semmi köze ehhez, mert bár betegség miatt műtöttek, de az nem befolyásol semmit, mert egy olyan állapot volt, amivel akár együtt is élhettem volna - ha nem zavar.
2010. nov. 10. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!