Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SŰRGŐS Nagyon aggódom anyukámé...

SŰRGŐS Nagyon aggódom anyukámért. Szerintetek mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Anyukámnak nagyon gyorsan ver a szive.Alkalmasságin is mondták.Cigizik kávézik s szénsavas vizet iszik.És túlhajtja magát.Én mondom neki h pihenjen már.Ő meg cska azt mondja h és akkor a munkát ki csinálja meg??

Fizikai munkát végez 8 órában.+még itthon éjjel 11 óráig ugyanezt.Kezdjek el aggódni????Nagyon féltem mert imádom!!!!

2010. ápr. 1. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Már akkor sokat segítenél neki ha te csinálnád az otthoni dolgokat és nem ő neki kéne mikor haza ér!
2010. ápr. 1. 17:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Én megcsinálom amit tudok.De ő nem bent dolgozikhanemkint a kertben.Kertszként dolgozik.Minden tavasszal kap 10-15 ezer növényt.És azokat kell elültetnie kis zacskószerű izékbe.És azt a helyére kell talicskázni meg minden.
2010. ápr. 1. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
segíts neki azt csinálni vagy ha van tesód ő is tud!
2010. ápr. 1. 17:17
 4/7 anonim válasza:
Stresszel. Segíts nekei amit csak tudsz, és ne idegesísd, légy el néző ha haragszik, az csak a túlhajszolás miatt van. Cigi kávé. Rengetegen csinálják nem mondom, hogy nem veszélyes főleg ilyen hajtásban. Néha pihenni is kellene!
2010. ápr. 1. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább segits neki amiben tudsz,hogy ezzel is levedd otthon a terhet a válláról!!És mond meg neki,hogy a cigit+kávét lekéne raknia... A vérnyomása nem magas?
2010. ápr. 1. 17:53
 6/7 anonim válasza:
Szerintem is segíts neki a fizikai részében (pl:talicskázás) és talán kicsit kevesebbet kéne kávéznia (mert az szapora szívverést okozhat). Ígyon inkább teát (ha nagyon sűrű akkor hatásosabb mint a kávé de nem okoz szapora szívverést).
2010. ápr. 1. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Most leszokott a kw-ról!Most kapuchinot iszik!Máris sokkal nyugottab!
2010. ápr. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!