Menstruáció és hajszínezés?
Figyelt kérdés
Ki szerettem volna próbálni ma a casting creme gloss hajszínezőt(egy sötétebb barna színt mint a sajátom), de éjszaka megjött, pedig csak holnap kellett volna... Hallottam, hogy menstruáció alatt a hajfestés, vagy dauerolás nem biztos hogy jól fog elsülni, ezért ilyenkor nem ajánlott. Ostoba női kérdés, ez a hajszínezőkre is igaz? :D2016. márc. 2. 09:32
1/2 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy hajszínezőkre igaz e, de nekem tényleg nem fogta be a hajam a festék, mikor megvolt.
Esetleg keress rá, hátha írnak róla valamit. Bocsi, hogy nem tudtam segíteni. :(
2/2 A kérdező kommentje:
Hát eléggé megoszlanak a vélemények. Kb. ugyanannyian írták, hogy nem fogta be a hajukat, mint amennyien, hogy semmi gond nem volt. Csak szerintem színezőnél lehet, hogy másképp van, mert azért a festék, és a színező másképp működik. De nem kísérleteztem inkább, várok hétvégéig. :)
2016. márc. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!