Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mar nem merek...

Mit tegyek? Mar nem merek elaludni!

Figyelt kérdés

Meg mult het csutortokon volt egy elegge hosszu es durva remalmom. Annyira intenziv volt, hogy amikor felebredtem, par percig csak osszegombolyodve meredtem magam ele, mert ugy ereztem, mintha az almom lett volna a valosag, es az ebredes az almodas kezdete. Amikor kitisztult a tudatom, akkor rohantam be a nagypapamhoz, es probaltam elmeselni neki, de nem igazan ment mert dadogtam, plusz fel-fel tort belolem a siras es a ver is dobolt a fulemben...

Az a baj, hogy azota nem szamit, mikor alszom el, ha reggel, ha este, ha delutan, mindig annak az alomnak a folytatasat almodom, vagy annak egy masik variaciojat. Mar rettegek elaludni es azon vagyok, hogy becuccolok a papamhoz. Pedig elelvas elott szep dolgokra gondolok, olvasok, vagy koncertvideot nezek, es kellokeppen elalmositom magam, de ezeknek a dacara csak folytatodnak a remalmom. Mit tehetnek, hogy megszunjon ez?

2016. márc. 1. 19:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Attól tartok,a rémálmaid megszünéhez szakember szükséges.(Pszichológus,pszichiáter)

Ha leÍrnád egy rémálmod,nagy valószínőséggel segíthetnék megtalálni az eredetét,de azt hiszem,minden nap kimerültebb vagy és egyre inkább a rémálmok hatása alatt vagy.Ezt személyes segítséggel kell megoldani!

A pszichiáter valószínőleg valami nyugtatót ír ki,s ezzel elintézi.(Pl Xanax-ot,amit nem szabad 30 napnál tovább szedni,mert függőség alakul ki,és nem tudsz tőle szabadulni.)A megoldás a pszichoterápia.Segítő beszélgetés,mely feloldja a belső feszültséget.

Magánban szívesen segítek abban,amit neten keresztül lehet.

2016. márc. 2. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!