Mit lehet tenni stressz okozta hasmenés ellen?
Figyelt kérdés
Tönkreteszi az életem..Amióta középiskolába járok,azóta van ez.Itthon,meg ha egyedül megyek egy idegen helyre,akkor nincs semmi problémám.De iskolában,buszon,meg abban a városban, ahol az iskolám van,ott mindig van..Önbizalomhiányos vagyok..Frizurát váltottam,próbáltam csinosan,divatosan öltözni,de nem szerettem meg magam..Egészségesen étkezem,sportolok is,de nem használ.Sokáig nem ettem cukros,lisztes ételeket, ha megkívánom,és csak egy kicsit is eszek,felpuffadok,megy a hasam,fokozódik a gázképződés..nagyon kínos erről beszélni,de remélem van itt olyan,aki hasonló cipőben jár..mert állandóan csak ez jár a fejemben,meg az,hogy lehet folyamatosan szellentek,csak nem hallom..tudom,ez nagy hülyeség..17/lány..2016. febr. 28. 17:28
1/2 anonim válasza:
Iskolavaltas? Szerintem szorongsz. Vannak barataid?
Lehet van egy kis etelerzekenyseged, azert is mehet a hasad, amire rajon a stressz.
Stressztol nekem is ment a hasam egy idoben, de akkor minden mas is kijott rajtam, majd magatol elmult. Banan, esetleg szentabletta. Eloszor probald meg kerulni a lisztes eteleket vagy esetleg a tejtermeket, ha nem valtozik akkor menj el az iskolapszichologushoz, mar azert is jo, mert kibeszeled magadbol.
2/2 A kérdező kommentje:
1 évem van,iskolát már nem válthatok..pszichológus úgy sem tud segíteni semmit..nem tud adni nekem se szépséget,észt,humort,tehetséget..
2016. febr. 28. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!