Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 évesen alkohol? Bovebben lent.

15 évesen alkohol? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

15 eves vagyok, 85 kg. Alkoholt fogyasztok minden hetvegen.. szombat, vasarnap. Most vissza allok a ket hétre az is karos? Baj lesz belole? (Ket hetente szombaton)

Koszi

2016. febr. 24. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

A rendszeres alkoholfogyasztás megszokást és szervi elváltozásokat okoz. Kamaszkorban pedig minden hasonló káros anyag hatványozottan fejti ki nem épp jótékony hatását.

Én is voltam 15, én is lementem olykor a haverokkal kocsmázni, de azért minden hétvégén az túlzás és fölösleges. A te korodban nem véletlenül van szabályozva kb. minden káros hülyeség bevitele. Nem azért tilos dohányozni, meg szeszt inni stb. a ti korotokban, mert fú de sajnáljuk tőletek, sőt én miattam ott dögöljön bele mindenki a saját kábítószerébe, ahol neki tetszik, leszarom, hanem azért, mert mint említettem, fejlődő korban sokkal nagyobb - és nem visszafordítható - károkat okoz a szervezetben minden hülyeség.

2016. febr. 24. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért iszol ilyen fiatalon? És mennyit?

Ha minden hétvégén a sárga földig iszod magad, akkor pár éven belül búcsút inthetsz. Ha viszont megiszol egy sört, attól nem lesz bajod. De ennyi évesen nem kéne semmilyen formában. Max néhány hetente egy sör. Az alkohol egy kegyetlenül jó oldószer. Iparban is nagyon sok helyen használják szerves anyagok oldására. Ez mind szép és jó, de a szervezetedbe bevitt alkohol is ugyan ezt teszi az agysejtjeiddel. Szó szerint oldja.

2016. febr. 24. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:
0.7 dl vodka meg egy ket somersby
2016. febr. 24. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:
2 hetente ez sok?
2016. febr. 24. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
mi is 15évesen kezdtük,és vettük a 0.7-es kalinkát,mondjuk igaz hogy 3-an ittuk.akkor úgy kidőltünk tőle mindannyian,hogy öröm volt nézni.aztán ilyen 16-17évesen már 0.5-öt ittunk fejenként xd azóta viszont kinőttünk belőle,nyáron elmegyünk néha bulizni,ahol az adag megvan,de évi 5-6alkalom max.
2016. márc. 1. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, majdnem alkoholista.. minden hétvégén (péntek, szombat, már van, hogy vasárnap is.) iszok alkoholt.. Boros kóla, illetve Somersby, de a Vodka is megy.. Nem tudom magam tűrtőztetni. :(
2016. ápr. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!