Ez sok? Ettől lehet véreres az arcom?
Hetente egyszer vagy átmegyek haveromékhoz vagy ők jönnek át.
Ilyenkor van kaja, pia.
Saját házipálinkát iszunk, tehát nem pancsolt szart.
Ilyenkor kb 2-3 dl pálinkát iszok meg, ritkán 4-et, de ezt is kb este 7-től éjfélig, 1-ig, tehát óránként kb egy 4cl-t.
Sok folyadékkal kísérem, mellé eszek is.
Egyébként ezen kívül egyáltalán nem iszok, nincs az, hogy na munka után 1-2 sör vagy várom a busz és akkor egy sör egy fél.
28 éves vagyok, sportolok, multivitamint szedek, nagyjából egészséges az étkezésem, inkább sovány húsokat eszem, hetente többször eszem halat is.
Elfelejtettem, hogy soha nem vagyok másnapos, de ugye ahogy írtam, nem hulla részegre iszom magam, eszek, iszok, van ami felszívja stb.
Egy: a saját házipálinkátok ugyanolyan pancsolt szar lehet mint a szomszéd Janibácsinak a pálinkája vagy az olcsóbb bolti pálinka.
Kettő: az erek viszont a májad örömét fejezik ki a dínom-dánomok felett.
Három: akárhogy is álltatod magad az egészséges életstílusoddal (főleg a felessel talpalt sörök), az ábra mást mutat.
Már miért lenne szar?
Másrészt mi az, hogy áltatom magam?
Ennyi alkoholtól jelenhetnek meg vagy nem?
Egyébként nem úgy kell elképzelni, hogy az egész arcom, egy-egy van, mind a két oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!