Lassan egy éve szteroidot szedek lehetséges hogy ettől van megpuffadva az arcom és a hasam? SOS
Figyelt kérdés
Lassan egy éve szteroidot szedek lehetséges hogy ettől van megpuffadva az arcom és a hasam ? Medrolt szedek#Arc puffadás
2016. jan. 29. 12:17
1/3 anonim válasza:
Igen , többek között ilyesmit is okozhat.
Nekem tüdőre kéne szednem , kb 15 éve (asztma), de megtagadtam a beszedését!
Nem is szeret emiatt a tüdőorvos , de megmondtam , hogy meg
tudok én pusztulni szteroidok nélkül is!
Mire kaptad ??? Nem tudhatsz leállni róla? Tönkreteszed magad!
2/3 anonim válasza:
Vigyázat: Minden 5 percben 9 ember hal meg. Mind olyanok, akik hittek a modern nyugati orvosokban.
3/3 anonim válasza:
Igen, biztos, hogy attol van, az orvosok egymas közt mondjak is, hogy ebböl lehet tudni, hogy egy Medrolos beteg betartja-e rendesen az utasitast. Akinek honapok alatt nem duzzad meg az arca, az valoszinüleg nem mond igazat es nem szedi be a gyogyszert. Anyukamnak is tüdöbetegsege van, Boeck sarcoidosis, ö arra szedte egy evig. A vegere ö is teljesen megvaltozott külsöre, felpuffadt az arca, de amikor abbahagyhatta a szedeset, akkor minden szepen visszaallt, ugyanolyan lett, mint elötte. Ennek mar 3 eve, azota jar rendszeres ellenörzesre, es meg nem tert vissza nala a betegseg, nagyon jol erzi magat. Neki is sok ismerös mondta, hogy ne szedje, amikor megtudtak, hogy mitöl kerekedett ki az arca, de ö abszolut nem foglalkozott a velemenyükkel, mivel van egy baratja, akinek ugyanez a betegsege volt, megtagadta a Medrol szedeset, es ma, kb. 15 ev elteltevel tüdöatültetesre var. Otthon is folyamatosan oxigent kell kapnia, de meg amellett is nagyon fullad, es sokszor mondja anyukamnak, mennyire banja, hogy ilyen butasagot csinalt, hogy visszautasitotta a kezelest... Az orvosok nagyon jol tudjak, hogy a Medrolnak rengeteg a mellekhatasa, de amig nem all rendelkezesre ennel jobb, hatekonyabb szer mellekhatasok nelkül, addig nem tudnak mast felirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!