Szerintetek érdekelné az embereket egy ilyen blog?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Nem túl vékony de azért dagi se. Egy kicsit formálni akarnám magamat. Ehhez segítséget kapok :például anyumtól,hogy vesz nekem egészséges csökkentett cukortartalmú dolgokat meg tanít pár egészséges receptet amit ha mondjuk dolgozik ls nayon éhes lennék elkészíthetek magamnak. Elkezdtem tornázni és futni. Arra gondoltam,hogy csinálnék egy blogot ahol nyomon követhetnék a fogyásom,formásodásom. Megosztanék velük receptötleteket,tornához mozgásokat ajánlanék appokat(mert ugye elég sok sporttal kapcsolatos app) motiválnám az embereket. Ezt az egészet éretten kezelném. És én se koplalni fogok,hanem visszafogom magam és komolyan veszem az edzéseket otthon,vagy a kondiban. Na szerintetek?2016. febr. 21. 14:08
11/19 A kérdező kommentje:
Én gépről csináltam és nekem ez tökéletes :D de akkor teszem nagyobbra
2016. febr. 21. 16:02
12/19 anonim válasza:
Én is gépről vagyok. :)
És ezer bocs,de szeretek kötekedni. :D
Oké,most nagyok a betűk a bejegyzésben.
De az Archívumv,dátum,meg az mamagról rész jobbról kicsi.
13/19 anonim válasza:
A háttér nekem túl piros, de amúgy az ötlet jó. Szerintem bőven elég, ha csak a méreteket írod le, mondjuk hetente. A fényképet mellőzném a sok pedo bácsi miatt.
14/19 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam...képekre szerintem sincs szükség :D majd a számok beszélnek a képek helyett :3
2016. febr. 21. 16:19
15/19 A kérdező kommentje:
Jobb oldalt semmit nem lehet nagyobbra venni :/
2016. febr. 21. 16:20
16/19 anonim válasza:
Vagy lehet hogy nem is a betűmérettel van gond,hanem a típusával.
18/19 anonim válasza:
Aranyos lett :-) Nekem tetszik.
19/19 anonim válasza:
Miért nincs több bejegyzés? :O írj légyszii. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!