Orrspray függő vagyok. Nagyjából másfél éve tart ez az ördögi kör. Mit tegyek?
Találtam a neten egy párnát, ami jó erre, s állitólag le lehet vele szokni az orrsprayről. Valami tapasztalat? vagy esetleg más mód?
itt a párna: [link]
Tengervizes, sós orrsprayt használj, vagy forralj vizet, tegyél bele csipet sót és azt szippantsd fel az orrodba esténként, ezek nem okoznak olyan mellékhatást, mint az orrcseppek.
Persze egy orr-fül-gégészeti kivizsgálás sem ártana, hogy nincs-e valamilyen szervi gond az állandó orrdugulásod mögött.
Ez tényleg egy ördögi kör, szenvedtem én is ezzel. A tengervizes orrspray-k semmit sem érnek az orrdugulásra. Max. egy kis nedvesítésre elmegy, de önmagában sz..ra sem jók! :(
Kamilla gőzöléssel és erős önfegyelemmel tudtam megszabadulni tőle. Mondanom sem kell, kínlódás volt az elején.
A kamilla segített az orrnyálkahártya duzzanat megszüntetésében, amit a sok orrspray tönkre vágott, illetve gyulladáscsökkentő.
Nem hitegetlek, nem egyszerű, de szörnyű függőség ez, érdemes megpróbálni szabadulni tőle.
Sok sikert!
Én is így csináltam ahogy a 2. válaszoló.
Egyszerűen nem csöpögtettem. Kínlódtam pár napig, az orromat időnként átmostam sós panthenolos körömvirágos kotyvalékkal, amit én csináltam.
Aztán egyszer csak jó lett. Ki kell bírni.
Azóta nekem a Reventil orrspray egyébként használ. A sima tengervizesek nekem sem jöttek be soha, de ez jó cucc szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!