Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy fel tudjak...

Mit tegyek, hogy fel tudjak kelni és kevésbé legyek fáradt?

Figyelt kérdés

Nem tudok korán lefeküdni, mert rengeteget kell tanulnom. Tegnap 23:45-ig a leckét írtam, előtte is kötelező plakátokat csináltam előtte pedig másfél órás edzésem volt, amit nem fogok abbahagyni, mert szeretek oda járni és a kötelező tesi miatt is muszáj. Viszont így alig bírtam felkelni reggel, és akkor is rögtön visszaaludtam. Órákon is majdnem elalszok, és itthon is fáradt vagyok.

És bár általános iskolás vagyok, és a maximum órám 6, sokszor járok külön órákra, sportokra. Emellett sokkal jobban hajtok, mint a többiek, maximalistaként.

Köszönöm aki elolvasta, és tud válaszolni.

13/L

2016. febr. 18. 06:30
 1/1 anonim válasza:
Ismerős az érzés... aki tud valami megoldást erre, annak a tanácsát én is megfogadnám!
2016. febr. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!