Egy napja megakadt egy falat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Karalábét ettem és egyszer nagyon rosszul nyeltem és mér egy napja érzem hogy ott van de egyszerűen sehova nem megy, szörnyű rossz érzés... Lehet vmi komolyabb baj is belőle?2010. márc. 30. 22:50
1/3 anonim válasza:
Meg kellene röntgeneztetned. Vagy nincs aki jól hátba vágna, ezt most nem hülyeségből írtam.
2/3 anonim válasza:
Néhány nagyobb falat kenyérhéjat nyelj le (persze megrágva, csak nagy falatban, nagyot nyelj), az majd leviszi. AMúgy, nem biztos, hogy ott van még, lehet, hogy csak felsértette kicsit a nyelőcsövedett és azt érzed. Ha így sem javul, mindenképpen menj orvoshoz a bizti kedvéért.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megoldódott:)
2010. ápr. 4. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!