A Neocitrantól ti is bealszotok?
Én azért iszom, mert ha ízületi gyulladásom van ez valahogy kicsit szokott nekem segíteni. Illetve a torkomnak is jó már csak azért is, mert meleg.
Nem tudom nekem milyen jellegű megfázásom szokott lenni, de a neocitrannal mindig elmúlik 2-3 nap alatt teljesen, a köhögés, tüsszögés, orrfolyás, torokfájás, ízületi fájdalom is.
Én reggel felkelek iszok egy pohár neocitrant, beveszek vitamint napközben iszom a teákat. Délután vagy este megint egy neocitran és így gyorsan elmúlik. Gyógyszert nem is veszek be mellé.
Évek óta így csinálom, amikor nem volt neocitran itthon akkor lassabban múlt el és kínszenvedés volt az egész.
Ennek ellenére nem vagyok oda én sem a neoicitran-ért, szerintem se nagy szám. De nekem komolyan bevált így én szeretem és ezt szoktam venni, mindig van itthon.
Na még jó, hogy rágugliztam.
Beteg vagyok és a rosszabbodás megelőzése érdekében ittam egy Neocitrant.
Egyszer csak azt vettem észre h munka közben bekábulok és kb. nem bírok beszélni se (telefonos operátorként ez elég gáz).
Elég megterhelő hétvégém volt, azt hittem hogy most jön ki rajtam a fáradság... de azért ennyire? Mert persze, keményebb napok után előfordul, hogy álmos vagyok, de ezúttal konkrétan tényleg beszélni is alig bírtam, az agyam mintha leállna, a pulzusom lassú, a szívverésem erőssége is kb nulla.
Aztán csak eszembe jut h ittam Neocitrant, de Paracetamolt tartalmaz, én mindig Panadolt veszek be minden fejfájásra és mindig működik, de álmosítani nem szokott.
Aztán csak utánaolvasok h rajtam kívül álmosít-e még valakit. Hát megnyugodtam, hogy igen :)
Mivel epilepsziás vagyok és az alváshiány váltja ki belőlem, így eléggé beparáztam (főleg majdnem 5 év tünetmentesség után), végig vártam a rohamot, de nem jött.
Ezek után viszont tuti csak este veszek be Neocitrant. Igaz, hogy a torokfájást elmulasztotta napközben egy időre, de annyit nem ér meg, hogy munka közben bealudjak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!