A Neocitrantól ti is bealszotok?
Igen. Én is és a párom is. Nem véletlenül van ráírva, hogy lehetőleg este, lefekvés előtt igyuk meg :-)
A betegtájékoztatóból: "Minden napszakban alkalmazható, de legcélszerűbb késő délután és este, lefekvéskor."
Már régebben is gyanakodtam rá,hogy van benne valami ami kiüt,de mindenki hülyének nézett:D
Egyszer cataflam után ittam meg, maradjunk annyiban hogy nagyon kipihentem magam:D
Nem akarok senkit megbántani, őszintén nem, tehát ha eme válasz olyan hangneműre sikerül, azért elnézést.
Minek isztok Neocitrant? Ez csak a tüneteket enyhíti, a náthavírust (mert a náthát általában vírus okozza), nem irtja ki. Az nem is lenne jó, ha elvennénk az immunrendszer munkáját. De mivel annak kell legyőznie, ezért a Neocitran nem gyorsítja a gyógyulást. Azon kívül tudtommal lázcsillapító van benne, tehát ha az embernek végre hőemelkedése lenne (amitől lassabban szaporodnak a kórokozók, viszont erőteljesebben dolgoznak a fehérvérsejtek=immunsejtek), azt is leviszi.
Nyugodtan lehet bízni a régi praktikákban, ami: UV-lámpa, inhalálás, mézes tea sok (igazi) citrommal, sok C-vitamin tablettában és természetesen! Ettől is jobban lesztek, de meg is gyógyultok.
Régi mondás és sokan ismerik: Gyógyszerrel egy hét, gyógyszer nélkül hét nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!