21 évesen bakakiltam az utcán és azóta nem tudom elfelejteni. Mit tehetnék?
Nekem is voltak emésztési problémás időszakaim, és a munkahelyemen történt hasonló. Borzasztóan kellemetlen volt.
Ha egy éve nem fordult már elő, azért az elég hosszú idő.
Mit tudsz tenni? Mindig legyen nálad tiszta fehérnemű, ha adott esetben váltani kell (a régit meg el lehet dobni, évente 1-2 alsó nem nagy áldozat), esetleg intimbetét, hogy ne koszold össze az újat, ha nincs lehetőség vagy idő kitisztítani magad. Kellemetlen, de el lehet úgy intézni, hogy ne legyen feltűnő.
Első vagyok. Fapofával elmentem WC-re, papírral kibéleltem a nadrágomat, nem szóltam senkinek, sz.rul éreztem magam.
De elmúlt, túléltem, és azóta nem foglalkozom vele. Szerencsére az emésztési problémáim is enyhültek, illetve megszűntek (ezáltal mint kiderült: pszichés volt az eredet), így nem kell jobban számítanom arra, hogy újra megesik, mint bármely más embernek.
Ha kellene, akkor a korábbi válaszom szerint cselekednék.
szia:)
először is fiú vagy lány vagy?
először is...ez neked egy pszihés sokk volt...biztosan nagyon rosszul érezted magad. És így ez az érzés benned marad. Én azt tudom javasolni, hogy próbálj magadnak valami biztonságot teremteni, ami megnyugtat akár pót alsóruha de ha az megnyugtatóbb akkor fura vagy nem fura ciki vagy nem ciki hordj magadnál 1 felnőtt pelust. Lehet hogy ha valami védekező eszköz van a birtokodban az megnyugtatna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!