Mit tehetnék? Segíteni szeretnék egy lányon, de ő nem hagyja.
Van egy ismerősöm, 19 éves lány. Sosem volt barátja, sosem csókolózott, sem flörtölt, nem volt még kézfogás stb...
Nem bírja, ha akár a családja hozzáér, simogatja, puszit ad. Magától pedig végképp nem teszi ezt meg.
Nem érzi jól magát a bőrében, deprsszós. Nincsenek igaz barátai, eltaszítja magától. Szép az arca, alakja, de furcsán viselkedik. Sok mindentől fél.
A helyzet az hogy segíteni szeretnék neki, de szakember segítségét nem fogadja el, mint ahogy azt a tényt sem, hogy ez nem teljesen normális. Hogy segítsek?
Hála istennek az alakja jó!!
-.-
Kije vagy ennek a lánynak?
Az önbizalom, elégedettség nem csak annak jár, aki a társadalom szerint jól néz ki. Akkor is érdekelne, ha csúnya lenne? Vagy akkor úgy gondolnád, ez a csúnyák sorsa?
Nem jelent boldogságot, ha valaki szép. Ezt meg kéne érteni. Rengeteg minden van az életben, ami nehézséget okozhat, és ezeket az embereket nem fogja felvidítani, hogy juj, legalább a pasikák szépnek látnak.
Egyebként testveremrol irtam csak nem akartam hogy ez befolyasolo tenyezo legyen, de jo latni, hogy milyen joindulattal tekintenek nehanyan egy szimpla segiteni akaro emberre.
Miert te ki vagy nekem? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!