Nagyon izzadok a honaljamnal kiveve ha otthon vagyok. Milyen izzadasgatlot hasznaljak, vagy mit tehetnek?
Mar 2 eve rettenetesen izzadok a honaljamnal,a pulcsikat is atizzadom,nagyon kellemetlen h egesz nap magam mellett kell tartanom a kezem.Egyedul,ha otthon vagy vmelyik baratnomnel vagyok,akkor nem izzadok..nem tudom mit tehetnek ez ellen,a Borotalcot mar probaltam,az nem hatott most az Exodoron es azon a sudorican gondolkozom h kiprobalnam.Koszonom a valaszokat
16/L
Szerintem nincs miert szegyeld a gyogyszertarba!!!
Ok azert vannak ott,hogy segitsenek nem azert,hogy itelkezzenek vagy butan nezzenek!
Amugymeg hasonlo gondba vagyok.
Sikerult mar orvosolnod valamivel a problemat?
Én is így vagyok ezzel. Nekem a lábam, kezem, hónaljam is izzad. Nekem eddig semmi sem használt. Próbáltam már az antisudoricát, a tv-ben láttam az idros-t, meg még egy olasz terméket. Egyik sem használt. Használok mindennap izzadásgátlókat. Mostanában dove-ot használok. Ez se vált be igazán. Az a szörnyű, hogy az izzadás is kellemetlen, meg persze a szagok. Pedig minden este tusolok, reggel is mosakodom. Nem tudom, hogy mit lehetne már tenni. Szörnyű ez a helyzet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!