Legyek-e orvos? Ha igen milyen?
Figyelt kérdés
Ugyan még nem vagyok olyan korú, hogy sürgető legyen ezt kitalálnom, de szeretnék konkrét tervekkel rendelkezni. Elgondolkoztam rajta, de nem tudok dönteni. Szeretem az embereket, szeretek segíteni nekik.2016. febr. 4. 15:18
1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Milyen a tanulmányi eredményed?
2/5 A kérdező kommentje:
4-5 tanuló vagyok
2016. febr. 4. 17:00
3/5 anonim válasza:
Az szuper, ügyes vagy, csak fontos lenne a korod is, mert ahhoz képest is lenne tanács.
4/5 A kérdező kommentje:
12 vagyok.
2016. febr. 4. 17:43
5/5 anonim válasza:
Mivel segítő foglalkozásban gondolkodsz, ezért én ezt ajánlanám neked: eü. szakközépiskolába menj majd, mert ennek az elvégzése után rendkívül sok területre szakosodhatsz. A suli alatt nagyon sok helyen leszel majd gyakorlaton, ami segíthet döntéseket hozni a majdani pályaválasztásoddal kapcsolatosan.
Ha utána meg fősulira, egyetemre mennél, akkor pont segíteni fog az eü. középiskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!