Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszaka, alvás közben zsírosod...

Éjszaka, alvás közben zsírosodó haj?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mielott meg feltennem a kerdest,17eves srac vagyok,atlagosan szerintem olyan 10-12cm hosszu lehet a hajam(csak felul),hetkoznap hajlakkot szoktam ra rakni,semmi mast.Regen amikor rovid(ebb) volt a hajam eleg volt heti egyszer megmosnom,de most minden masodik nap mar mosnom kell...

Es a problemam az,hogy ha reggel megmosom a hajam(mindig akkor szoktam suli elott) egesz nap semmi baja nincs a hajamnak(ha van rajta hajlakk ha nincs) aztan ahogy elalszom,reggelre bezsirosodik...Mitol lehet ez? Hogy 16-17oran keresztul nem lehet erezni a zsirosodast,aztan az rovid 6ora alvas utan pedig nagyon?

Bocsi a hosszu szovegert..:)

Valaszokat elore is koszi!:)

2016. febr. 2. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
A zsírosodást a hajhagymákban található faggyúmirigyek okozzák, amik éjszaka aktívabbak, serdülőkorban meg még inkább. Használj kimondottan zsíros hajra való sampont, én Herbária bojtorján sampont használok, nekem bevált.
2016. febr. 2. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom hogy tegyél rá hintőport.Teszel egy keveset oda ahol zsíros jól bele dörzsölöd és kifésülöd.Hidd el segít!
2016. febr. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!