Haj visszanövése?
Kicsit több,mint egy évig hullott a hajam krónikus gyulladás (góc) miatt, most úgy néz ki, normalizálódik a helyzet. Viszont aggódom, hogy nem fog visszanőni. Nagyon ritka lett mindenhol, a copfom kb. egy vicc, amilyen vékony. (Pedig mindig szép hajam volt)
Tapasztalatokat szeretnék, általában mennyi idő, amíg elkezd dúsulni? Mivel lehet rásegíteni?
Egyáltalán van esély rá,hogy újra normális hajam legyen?
hajbeültetés nőknél nem olyan sikeres, mert nekünk diffúzan hullik a hajunk általában (persze ha férfi vagy, több esélyed van)
én már férfiak által szedett hormongyógyszert is megpróbáltam, most is szedem, de szerintem csak rosszabb lett tőle a helyzet
a pajzsmirigyem stabilizálása (gyógyszer, étrend) sem hozta a várt eredményt, pedig már lassan 4 hónapja igyekszem
amikor tavaly egy kis időre lecsökkent a hajhullásom, a hajam is több lett, szóval ezt kéne valahogy elérni újból :/
az ég egy világon minden táplálékkiegészítőt kipróbáltam azalatt a 3 év alatt, mióta küzdök a hajhullással. mindet 3-6 hónapig szedtem.
a hormonális bajokon sajnos nem segít. nekem is elöl ritkul főleg, meg bal oldalt mickey egeresen (jobb oldalt érdekes módon nem).
az a baj szerintem, ha egyszer beindul ez a folyamat, nagyon kevés esetben lehet hatékonyan tenni ellene valamit :/
Hát sajnos van hormonproblémám, úgyhogy valószínűleg az okozza. Csak arra sem sikerült hatni még semmivel...
A hajam most úgy néz ki kb elöl, mint az 50 feletti anyukámnak. Lehet a genetika is belerondít, de azért ne huszonévesen már...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!