Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek mi számít kövérnek?

Nektek mi számít kövérnek?

Figyelt kérdés

Én már nem értem , hogy akkor most hol kezdődik a kövér. Én eszméletlen kövér vagyok, szóval nekem megvan egy mérce hogy mi is a kövér, de pl volt bnőm...se hurka, se striák se semmi és sirdogált hogy jaj de kövér :D és nem értettem...mondtam is neki...há nézzél már rám aztán magadra...:D és nem nem akkor is "kövér vagyok". Vagy most komolyan már az is kövér akinek nem látszanak a bordái?

Ugyhogy érdekel hogy szerintetek hol kezdődik a kövér. (Nekem az amikor már lóg a has, hurkák vannak, striák stb)

2016. jan. 28. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

A barátnőd vagy beteg és nem látja jól magát, testképzavara van.

Vagy pontosan tudja, hogy vékony csak sajnáltatni akarja magát és élvezi, ha dicsérik és mondják neki, hogy nem is kövér, hanem szép.

2016. jan. 28. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kövérség nem egyenlő a striákkal. Striás vagyok, de nem vagyok kövér.
2016. jan. 28. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Már nem a barátnőm :D

Igaz , nem csak kövérek striásak.

2016. jan. 28. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincsenek kövérek, csak gusztusosan jól tápláltak. 😉

Ez szubjektív, hogy ki mit tart kövérnek. Amikor azt látom, hogy a 168 centis, 32 kilós lány 3 kilót akar még fogyni... Ezt hozta a média, az internet, a topmodellek.

5-10 kiló plusz még előnyös is lehet, de volt tényleg kövér barátnőm (160cm/90kg), nagy fenékkel és cicikkel, de engem egyáltalán nem zavart, mert belevaló csaj volt. 😂

Amúgy az ilyen oldalak megmondják, hogy ki kövér:

[link]

Én még az "elfogadható" felső határán vagyok, úgyhogy még egy kiló feljön, és onnantól "elhízott" leszek. :D

2016. jan. 28. 20:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Gusztusosan jól táplált 😃😃😃😃

Egyébként néztem a linket de nekem nincs ilyen hurka fogom, akkor hogy számoljam ki hogy kövér vagyok e? (Mindha nem tudnám 😂 )

2016. jan. 28. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
A linkelt oldalon választani lehet, hogy mérőszalagot használsz e vagy hurkafogót..:D Nem kötelező mindkettőt.
2016. jan. 28. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:

"TESTZSÍR KATEGÓRIA: Elhízott"

Micsoda meglepetés xD

2016. jan. 28. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. 100 kiló. Az alatt max duci, vagy molett, főleg ha nő az illető. Férfi haverjaim közül is csak azt mondanám konkrétan kövérnek, aki (170-175cm körül) eléri a 100kgt. Kedves kérdező, te milyen nemű és hány éves vagy?
2016. jan. 29. 12:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Én férfi és 19.
2016. jan. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!