A heroinra már az első alkalommal rá lehet szokni?
Figyelt kérdés
Ha az ember csak egyszer szeretnè kipróbàlni, kívàncsisàgból de nem vènàsan hanem melegitve, gőzt beszívni, de erősen eldönti előtte, hogy csak egy alkalom ... első alkalomnàl lehetnek fizikai tünetek?màrmint a szer hasznàlat utàn?2016. jan. 28. 12:05
21/26 anonim válasza:
Komolyan nem fogom elolvasni ezt aok kommentet, csak válaszolok neked. Az amit csinálni akarsz, értelmetlen, és nem, ha normálisan csinálod akkor sem fogsz ráállni egy alkalom után HA NEM AKARSZ! Viszont ha jön a 'nacsakmégegyszerutoljára' akkor ne engedj a kísértésnek, m. HA NEM AKARSZ. Tényleg arra tudsz a legkönnyebben ráállni akár minden közül is de le merem fogadni hogy van itt olyan komment hogy ne légy hülye, etc. mindenkinek haddlegyenmár szívejoga eldönteni miafsztakar kipróbálni(: De ha így parázol, mert parázol, látom akkor nem biztos, hogy kéne, főleg ha va vesztenivalód (család, gyerek, hitelrevettház blah blah) ha esetleg mégse sikerülne ellenállni a nacsakmégegyszernek. Így ahogy mondod, semmi fizikai elvonási tünezed nem lesz, de ha rendesen csinálod akkor sem max amit mentálisan okozol magadnak. Na én nem voltam sem ellenző, sem bíztató, amit ebből leszűrsz az már a te saját akaratod/döntésed. HND!(:
22/26 A kérdező kommentje:
utolsó, te próbáltad?
2016. febr. 1. 23:43
23/26 cli_hlt válasza:
Kérdező: jó döntés, ha hagyod a p*csába :) Tényleg nem nagy szám, cserébe veszélyes, ha nem orvos használja. Véleményem szerint a cigaretta mellett kb. a legrosszabb élvezeti szer. :)
24/26 anonim válasza:
Utolsó voltam, mikor írtad, hogy utolsó. ((:
Igen.
25/26 anonim válasza:
És max ha szúrni nem akar, csinálhatsz gunt is...alufóliából csinálsz 1 "pipát" amiből elszívod, de őszintén: nem tudom pontosan hogyan kell.
26/26 anonim válasza:
Ha nem akarsz rászokni el se kezd. Minden heroinista azt hitte, hogy meg tud állni egy után. A testi függõség valóban nem alakul ki azonnal de a lelki függõség az azonnal és hihetetlenül erõsen kialakul. Használtam ópiátot úgyhogy tudom miröl beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!