Sziasztok egy egyszerű kérdésem lenne, kérném hogy csak hozzá értők és nyitott elméjűek válaszoljanak ne pedig agyi károsodott előítéletes zárolt elméjű retardáltak(csak mert olvasgattam utána és eléggé láttam a feltűnősködőket)
Szóval gyűlölöm a magyarországi életem,rossz fizu rossz környék rossz barátok rossz blabla szóval előfordult velem néha hogy amfetamint fogyasztottam (évente 2x-3x max). Viszont most sikerült változtatnom a helyzetemen és végre mindent előről kezdhetnék, sikerült elintéznem hogy februárban kijussak külföldre, persze én úgy gondoltam egy utolsó buli még belefér na és vajon mivel....És amit direkt kérdeztem hogy nem lesz, arról pont rá 2 nappal bizonyosodott be hogy lesz. Igen... drogteszt (facepalm). Jó hír hogy csak vizelet, rossz hír hogy fogalmam sincs a bomlási időről, wiki azt írja max 4 napig lehet kimutatni vizeletben. De én jobbnak láttam ide is feltenni a kérdésem, elég sok minden múlik rajta, gyakorlatilag az életem.
Te nem tudsz megbirkózni az élet alapvető, mindenkit érintő problémáival, és mi vagyunk a retardáltak? Azért ez meredek...
2016. jan. 26. 16:47
2/5 anonim válasza:
google > vizeletteszt > amfetamin kimutatási ideje
2016. jan. 26. 17:18
3/5 A kérdező kommentje:
2 komment 2 hülye válasz, igen ti vagytok retardáltak, azért írtam a blabla sztorit hogy megértsd milyen fontos nekem hogy kimenjek, és azért vagyok kíváncsi hozzáértő vagy tapasztalt ember véleményére mert nagyon fontos, de tudom hogy ez neked paradox mint az egész életed, ahogy az is hogy nem lennél retardált ha nem írtál volna retardált választ egy retardált gondolatmenet retardált végeredményeképp,de nyilván neked ez sem stim. tényleg csak a kérdésre válaszoljatok.Nem mellesleg a problémákkal nem ezzel küzdöttem, és nem menekültem.
2016. jan. 26. 18:42
4/5 Sansa LannisterStark válasza:
Ha annyira fontos lenne neked ez a meló, nem drogoztál volna be előtte.
2016. jan. 28. 09:16
5/5 A kérdező kommentje:
Olyan bölcs voltál most mint egy krumplisaláta, így 1 év után sem fogyasztottam drogot, helyre jött az életem, a testépítésnek élek és jó az anyagi helyzetem, de azért köszönöm az ítélkezőknek, ha megismered az életcélod és a boldogságod nincs szükséged szerekre többé és már nem is tartom akkora nagy dolognak azt ha valaki drogozik mint akkor mikor csináltam. De ti csak ítélkezzetek tovább aranyapáim, aki véletlenül idetéved annak ajánlom a wikipédiát, megkérdeztem egy dokit és ugyanazt a táblázatot mutatta. testtömegtől anyagcserétől és táplálkozástól függ az egész. Tessék válaszoltam a saját kérdésemre de azért köszönöm, remélem nektek is összejött az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!