Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Virtuális vastagbél CT kolonos...

Virtuális vastagbél CT kolonoszkópia mennyire kellemetlen?

Figyelt kérdés
Ki az aki volt már rajta?
2016. jan. 26. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
a kontraszt anyag beadása ami fura lehet meg hogy egyes helyeken szoktak adni beöntést a vizsgálat előtt amit bent kell tartanod.
2016. jan. 28. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondolom a hagyományos kolonoszkópiával szemben a fájdalom elenyésző itt.
2016. jan. 28. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem, rossz a kontrasztot benttartani valamint levegőt is fújnak. És ráadásul én úgy jártam hogy belémkeményedett az a gipszes szaft és kínszenvedés volt kikakilni. De nem úsztam meg a béltükrözést sem, úgyhogy inkább tükrözés.
2018. jan. 25. 23:55
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen vizsgálatom lesz. De fogalmam sincs mire kell számítani. Annyit mondtak, hogy nem annyira kellemetlen mint egy rendes kolonoszkópia. Meg, hogy kapok kontrasztanyagot és valamilyen bélnyugtató félér.. Ha tudjátok, le tudnátok írni mi történik pontosan?
2019. jún. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!