Tapasztalt már valaki, ilyen alvási bénulást?
Le kell hogy szögezzem, az elején hogy nálam a napi alkoholfogyasztás, láncdohányzás, tartós alvásproblémák, állandó stressz, mániákus depresszió, fóbiák fennállnak.
Érdekes, és egyszerre félelmetes volt, hogy arra ébredtem háton fekve hogy a jobb karom, mint valami gumijáték kifordulva, a mellkasomon volt, és meg se mozdult( ideiglenes bénulás). Mint egy hullának, próbáltam emelgetni, de meg se mozdult. Dobáltam, ráztam hogy mennyen vissza a vér, de nem reagált legalább fél percig. Rengetegszer volt már hogy hosszú ülésnél, rossz pózban fekvésnél-alvásnál is, a lábam begörcsölt, és elzsibbadt, de ez valami teljesen más volt. Konkrétan ráparáztam hogy nem mozdul. Aztán, elkezdett remegni-reszketni a vállamnál, felkaromnál, és gyenge vibrálás-rázás szerű érzés után, fokozatosan helyreállt. Én stroke-ra gyanakodtam, de találtam valamit, ami sokkal valószínűbb. ( Bár hallucinációt nem tapasztaltam). : [link]
Akinek volt már hasonló, vagy komolyabb ilyen, úgymond parája, arra kíváncsi lennék.
(Kábítószerrel nem élek)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!